Workshop crowdfunding

ma 9 janWorkshop crowdfunding
Samen met het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht nodigt het K.F. Hein Fonds alle Utrechtse cultuurorganisaties uit voor een workshop crowdfunding. Tijdens de workshop zullen deelnemers ontdekken dat crowdfunding dé manier is om te ontdekken wie hun publiek is en hoe dat publiek te bereiken. Crowdfunding is daarnaast natuurlijk ook een manier om de begroting rond te krijgen en met een goede financieringsmix een concert, toneelvoorstelling, tentoonstelling of ander project te kunnen realiseren. Het is dus eigenlijk financiering en marketing in één klap.

Voor veel organisaties is crowdfunding nog onbekend terrein. Daarom bieden het K.F. Hein Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht deze workshop kosteloos aan. De eerste workshop op 14 februari in Utrecht zit al vol. U kunt zich nog wel aanmelden voor de workshop op donderdagavond 16 februari in Amersfoort. Stuurt u ons gerust een e-mail voor meer informatie.

Workshop
De workshop wordt gegeven door Voordekunst, hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Tijdens de kick off komt u erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom u wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding.
Verder krijgt u alle tips, wordt gekeken naar best practices en gewerkt aan de opzet van uw eigen crowdfundingproject.

Aanmelden
Per workshop is ruimte voor een maximum aantal deelnemers en per organisatie kunnen maximaal 2 personen zich aanmelden. Wees er dus snel bij! Aanmelden kan tot uiterlijk 9 februari.
Ga terug naar nieuws overzicht