Nieuwe serie workshops crowdfunding

ma 6 novNieuwe serie workshops crowdfunding
Wegens groot succes afgelopen voorjaar bieden het K.F. Hein Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht dit najaar opnieuw workshops crowdfunding aan, in samenwerking met Voordekunst.

Het K.F. Hein Fonds doet dit in het kader van een kennispartnerschap met Voordekunst, om Utrechtse cultuurorganisaties en makers te helpen ondernemend én creatief te zijn in het vinden van nieuw publiek en aanvullende financiering.

Crowdfunding is dé manier om je publiek te leren kennen en bereiken en is bovendien een middel om een begroting rond te krijgen. Het stelt je in staat met een goede financieringsmix je concert, toneelvoorstelling, tentoonstelling of ander project te kunnen maken. Crowdfunding is eigenlijk financiering en marketing in één klap.

Workshop
Voor veel organisaties is crowdfunding nog onbekend terrein. Omdat het K.F. Hein Fonds het belangrijk vindt dat projecten en investeringen door een goede financieringsmix mogelijk gemaakt worden biedt het fonds met deze kennissessies cultuurorganisaties en makers in de provincie Utrecht graag de middelen om dit goed op te zetten.

De workshop wordt gegeven door Voordekunst, hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Tijdens de kick off komt u erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom u wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding.

Voor de workshop op donderdag 23 november van 19:00 - 20:30 uur (met na afloop een borrel) in het Kaaspakhuis Woerden kunt u zich nog aanmelden: klik hier. De workshop op maandag 20 november bij het K.F. Hein Fonds is al vol.

Vervolg
Wie geïnspireerd raakt tijdens de kick-off en meteen aan de slag wil kan voor slechts € 20 de verdiepende sessie volgen. Die is op donderdag 7 december van 14:00 – 17:00 uur in het Provinciehuis Utrecht.
Ga terug naar nieuws overzicht